top of page

Szeretteiddel megörökítve

IMG_0718-s.jpg
Családi fotózás

Egy családi fotózás ahogy a nevében is szerepel, teljes mértékben a családról szól. 

Húsvét, karácsony, nagymama születésnap, vagy éppen új kisgyerek érkezése? Bármi is legyen az indok, egy családi portrésorozat örök élményt ad, amit majd az unokáknak is büszkén mutogathatnak a gyerekek. 

Minden esetben a megkeresésünktől kezdve végigkísérünk a fotózásig és még utána is. Ez annyit jelent, hogy első lépésben egyeztetünk egy időpontot, felmérjük az igényeiteket, a stílusotokat, kitaláljuk mi állna a legjobban. Adunk ötleteket és együtt kiválasztjuk a megfelelő témát számotokra. El tudjátok dönteni, hogy szükségetek van-e sminkesre és fodrászra, valamint azt is, hogy a fotózás során 1 vagy éppen több stílust szeretnétek-e, ennek függvényében lehet igényelni beauty csapatunkat (sminkes, fodrász) is. Képeket szoktunk kérni, hogy küldjetek, amik Nektek tetszenek és ugyanígy teszünk mi is, ebből mérjük fel, mi lenne a legjobb választás. Ha ezzel megvagyunk, következő lépésként megbeszéljük a helyszínt, ami lehet stúdió, városi vagy éppen a természeti környezet is. Stúdiókat rengeteget találsz ezen a linken, amik különböző berendezési adottságokkal és bérleti költséggel rendelkeznek.

https://www.adryandgreg.com/studios
 

A helyszínválasztás után jöhet a ruha kérdés. Ha foglalsz rajtunk keresztül stylistot, ő rengeteg dolgot levesz a válladról, de ha úgy érzed, hogy meg van a kellő ruhatárad, akkor örömmel segítünk kiválasztani a megfelelő darabokat. Mindenképpen próbáljatok fel mindent, amit jónak gondoltok. Ha valami kényelmetlen, azonnal vegyétek is le, mert nem lesz jó a fotózáson sem. Ha kérdés merül fel, hogy a ruhátok összeillik-e a család tagjaival, akkor küldj magatokról képet és megmondjuk. A fotózás napjára hozzatok el mindent, amit előre megbeszéltünk, pihenjetek sokat a megelőző éjszaká(ko)n, és kerüljétek az alkoholt (rendkívül szárítja a bőrt, ami a fotókon nem lesz szép), a szoláriumot, a napozást vagy éppen a barnító spray/krémek használatát a fotózás előtti héten, így biztosan olyan lesz az eredmény, amit szeretnétek. 

Ha úgy érzed, hogy szeretnél Magatoknak egy ilyen élményt, akkor válaszd ki a legmegfelelőbb csomagot (ha nem megy, mondd el igényeidet és segítünk a választásban) és keress minket elérhető időpontok miatt!


https://www.adryandgreg.com/arak
A fotózás után ha retus csomagokat is igénybe vesztek, akkor Ti választjátok ki, melyik képek legyenek retusálva. Ha nem elég a csomagban lévő mennyiség, izgalomra semmi ok, mert van lehetőség plusz képeket is kérni. Ha eléri a plusz képek mennyisége a 20db-ot, akkor még egy ajándék album is jár mellé. De, ha nem szeretnétek ennyi képet, akkor is tudunk ajánlani nagyon szuper minőségű album készítőt, de akár a lakást is jól díszíti 1-1 kép a falon vagy éppen a szekrényen.

Esküvői fotózás vagy videózás érdekel? Akkor kattints:

bottom of page