Boudoir fotózás

Budapest, országosan

Mi az a boudoir fotózás, és miért érdemes kipróbálni?

Először is tisztázzuk, hogy mit jelent. A glamour szó maga is ragyogást jelent. Itt a női szépség kiemelése a fontos. Egy szép smink és haj elengedhetetlen része ennek a fotózásnak. A lényeg abban rejlik, hogy előhozzuk a benned élő nőt, ami ragyog és tündököl. Ez történhet fehérneműben, szexi ruhában, fürdőruhában. A fókusz a szépségen van.

A boudoir jelentése női hálószoba, privát szoba. Ez sokkal intimebb, sejtelmes hangulatú képeket takar, természetesen az ízléses kategóriában. A fehérneműn van a hangsúly, a részleteken, ami inkább a női intim szférát jeleníti meg a képeken. A helyszín lehet egy hálószoba, vagy egy fürdő, kiegészítők nagyon fontosak, szexi hálóing, fehérnemű, combfix, gyöngyök, ékszerek, harisnyakötő, magassarkú.

A boudoir fotózást keresed, ha

Önbizalmadon szeretnél növelni

Nem érzed magad szexinek? Jó lenne megtalálni a benned élő nőt? Szeretnéd végre igazán jó nőnek érezni magad, de a mindennapi rutinod ezt nem teszi lehetővé? Akkor itt az alkalom, hogy kipróbáld és megajándékozd magad egy életre szóló élménnyel, egy csodaszép sorozattal, ami örök emlékül szolgál hátralévő életedben. A későbbiekben bármikor nem érzed jó passzban magad, csak előveszed ezeket a képeket, amik felelevenítik az emlékét és meglátod mennyire csodálatos nő vagy.

Egy igazán jó ajándékot szeretnél adni

Párkapcsolatban élsz, közeleg a szülinapja vagy éppen Karácsony? Szeretnéd meglepni Őt valami egyedi, igazán különleges és személyre szóló ajándékkal? Akkor mindenképpen figyelmedbe ajánlom ezt az opciót, hiszen nincs olyan férfi, akit ne lehetne levenni a lábáról egy ilyen sorozattal!

Szakítás után vagy, esetleg megcsaltak?

Egy ilyen sorozattal a kezedben biztosan másképp fogsz magadra nézni és a tükörben is mást fogsz látni. Sajnos mi nők ilyen események után hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy velünk van a baj. Az önbizalmunkat teljesen romba tudja dönteni. Elhisszük, hogy csúnyák vagyunk, nem érünk semmit, biztos más kell neki, más jobb, stb. Viszont, azt kéne meglátnunk, hogy ha valaminek vége szakad, akkor annak oka van. Csak egy lehet az az ok: sokkal többet érünk és jobbat érdemlünk. Becsüljük jobban magunkat, tudjuk, hogy az élet mindig a jó irányba terel és valami mesés kapcsolat és élet vár még ránk! Ezt az érzést hozza elő, ha ránézel arra az énedre, amit ez a fotózás előhoz belőled. Újra ott leszel önbizalommal telve. Ezt az érzést fogod újra és újra előhozni, ha a későbbiekben bármikor elfelejtenéd, hogy ki is vagy.

Feltöltődés

A fotózásra készülés, szettek megtervezése, a kiegészítők összegyűjtése, póz ötletek keresése (egy ajándék pdf filet küldök minden megrendelőmnek, amiben ezeket már összegyűjtöttem Neked!), képek nézegetése, a részletek összehangolása örömmel fog feltölteni, és már maga a várakozás is sok izgalmat fog okozni. A fotózás napján a sminkelés, az öltözködés, látod, ahogy átváltozol és végül egy igazi királynőnek érzed magad. Nem mellesleg a hangulat is szuper szokott lenni. Csak olyan emberekkel dolgozom együtt, akik vidámak, kedvesek és mindent megtesznek, hogy jól érezd magad.

"Ez mind jól hangzik, de izgulok és nem tudom képes lennék-e rá?"

Elárulok egy titkot: nem Te vagy az első, akinek ilyen gondolatok kavarognak a fejében. :) Néha ahhoz, hogy egy új állapotot megtapasztalj, igenis ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Ott várnak a csodák, szokták mondani. Mivel több száz nőt (mindenféle generációból, mindenféle tapasztalattal) fotóztam már, azt tapasztaltam, hogy aki életében először van ilyen fotózáson, rettenetesen izgul. De ez addig tart, amíg nem mutatok róla egy olyan képet, amit én jónak látok már (ez kb 5-10 perc, amíg feloldódsz, és hozzászoksz az új helyzethez). Viszont utána az az öröm, ami kiül az arcukra és a csodálkozás, hogy "ez nem is én vagyok" számomra mindent megér. Akkor érzem azt, hogy egy olyan dolgot tudtam adni, ami számára nagyon fontos és talán az életének egy része ott helyben megváltozik. Emiatt döntöttem úgy, hogy fotós leszek, hiszen minden stílusban megvan ez az érzés. Egy portré, egy divat, egy boudoir fotózás, mind-mind magában rejti ezt a pillanatot.  Gyere el egy budapesti boudoir fotózásra!