top of page
Divat fotózás
Ha modellkedni vágysz, vagy, Te is alkotó vagy

Mi az a divatfotózás, kik választják ezt a szolgáltatást?

Divatfotózást azoknak ajánljuk, akik modellkedni szeretnétek, vagy saját márkával rendelkeznek és saját termékeikről szeretnének modellekkel vagy modellek nélkül képeket, bemutatkozó, kampány videókat. Örömmel fotózunk lookbookot, vagy éppen kampányt is. Egy jó reklám alapja a megfelelő minőségű fotók és videók. Ennek érdekében felmérjük az igényeidet, valamint segítünk saját ötletekkel is akár. Szeretjük a kreativitást, az új dolgokat, kihívásokat. A divat világában fontos az előremutatás. Meglévő csomagjaink közül is választhatsz, de egyedi igények alapján egy teljesen mértékben egyedi, rád szabott árajánlatot tudunk készíteni a részletek ismertetése alapján.

https://www.adryandgreg.com/arak

Ha modellkedni szeretnél, elsősorban teszt képekre van szükséged, valamint polaroidra. Legtöbb esetben az ügynökség ezt elkészít(te)ti számodra, de ha freelance vagy, akkor keress fel minket és szívesen segítünk milyen irányba indulj a képek terén.

Mire lesz szükséged a divatfotók elkészítéséhez?

Sminkes, fodrász és stylist igénybevételére is van lehetőség, ők minden esetben tudják, hogy mi az, amire szükséged van és ehhez mérten készítenek el mindent.

Helyszín gyanánt egyaránt tudunk ajánlani különböző berendezettségű stúdiókat, de projekttől függően akár természeti vagy városi képek is lehetségesek.

Akár modellként, akár tervezőként érdekel Téged ez a fajta fotózás, vedd fel velünk a kapcsolatot és a részletek egyeztetése után tudunk ajánlatot adni.

https://www.adryandgreg.com/kapcsolat

bottom of page