Szeretteiddel megörökítve

Travel Quotes Photo Collage (2).png

Páros fotózás

Mi az a páros fotózás?

Egy páros fotózás ahogy a nevében is szerepel, teljes mértékben egy párról szól. Lehettek akár szerelmespárok, jó barátok, vagy éppen legjobb barátok/barátnők is.

Ha a szerelmetekről, ha a barátságról van szó, akár Valentin-napra, évfordulóra, születésnapra, névnapra, karácsonyra, vagy éppen csak úgy meglepetésnek is szuper ajándék, egyben élmény lehetőség.

Hogyan zajlik egy páros fotózás?

Minden esetben a megkeresésünktől kezdve végigkísérünk a fotózásig és még utána is. Ez annyit jelent, hogy első lépésben egyeztetünk egy időpontot, felmérjük az igényeid, a stílusotokat, kitaláljuk mi állna a legjobban, adunk ötleteket és együtt kiválasztjuk a megfelelő témát számotokra. El tudjátok dönteni, hogy szükségetek van-e sminkesre és fodrászra, valamint azt is, hogy a fotózás során 1 vagy éppen több stílust szeretnétek-e, ennek függvényében lehet igényelni beauty csapatunkat (sminkes, fodrász) is. Képeket szoktunk kérni, hogy küldjetek, amik Nektek tetszenek és ugyanígy teszünk mi is, ebből mérjük fel, mi lenne a legjobb választás. Ha ezzel megvagyunk, következő lépésként megbeszéljük a helyszínt, ami lehet stúdió, városi vagy éppen a természeti környezet is. Stúdiókat rengeteget találsz ezen a linken, amik különböző berendezési adottságokkal és bérleti költséggel rendelkeznek.

https://www.adryandgreg.com/studios

A helyszínválasztás után jöhet a ruha kérdés. Ha foglalsz rajtunk keresztül stylistot, ő rengeteg dolgot levesz a válladról, de ha úgy érzed, hogy meg van a kellő ruhatárad, akkor örömmel segítünk kiválasztani a megfelelő darabokat. Mindenképpen próbáljatok fel mindent, amit jónak gondoltok. Ha valami kényelmetlen, azonnal vegyétek is le, mert nem lesz jó a fotózáson sem. Ha kérdés merül fel, hogy a ruhád összeillik-e a párodéval, akkor küldj magatokról képet és megmondjuk. A fotózás napjára hozzatok el mindent, amit előre megbeszéltünk, pihenjetek sokat a megelőző éjszaká(ko)n, és kerüljétek az alkoholt (rendkívül szárítja a bőrt, ami a fotókon nem lesz szép), a szoláriumot, a napozást vagy éppen a barnító spray/krémek használatát a fotózás előtti héten, így biztosan olyan lesz az eredmény, amit szeretnétek.

Címsor2: Mennyibe kerül a páros fotózás

Ha úgy érzed, hogy szeretnél Magatoknak egy ilyen élményt, akkor válaszd ki a legmegfelelőbb csomagot (ha nem megy, mondd el igényeidet és segítünk a választásban) és keress minket elérhető időpontok miatt!

https://www.adryandgreg.com/arak

A fotózás után ha retus csomagokat is igénybe vesztek, akkor Ti választjátok ki, melyik képek legyenek retusálva. Ha nem elég a csomagban lévő mennyiség, izgalomra semmi ok, mert van lehetőség plusz képeket is kérni. Ha eléri a plusz képek mennyisége a 20db-ot, akkor még egy ajándék album is jár mellé. De, ha nem szeretnétek ennyi képet, akkor is tudunk ajánlani nagyon szuper minőségű album készítőt, de akár a lakást is jól díszíti 1-1 kép a falon vagy éppen a szekrényen.

Esküvői fotózás vagy videózás érdekel? Akkor kattints: