Karácsonyi fotózás, Ünnepi fotózás

Ünnep közeleg? Húsvét, Valentin-nap, Karácsony, Nőnap, Halloween,  Születésnap vagy éppen évforduló?

Ha nincs ötleted mivel lepd meg szerettedet, egy fotózás mindig jó élmény, de akár egy szép képpel a falra, vagy egy albummal magadról is nagy örömet tudsz szerezni a másiknak. Manapság rengeteg internetes ajándékbolt is van, ahol egyedi képek alapján egyedi pólókat, bögréket, kulcstartókat, mágneseket, stb. készítenek, amihez már csak egy jó fotó kell.

Jöhetsz hozzánk egyedül, vagy éppen a meglepettel is, de akár őt is küldheted, hogy egy szuper élménnyel gazdagodjon az élete.

Ha nőről van szó, egy glamour/boudoir fotózás tökéletes önbizalom növelő hatással bír, de egy portré fotózás is kihozza belőle a maximumot a teljes beauty csapat (sminkes, fodrász) igénybevételével. Minden nő megérdemli a ragyogást. De ha férfiről van szó, náluk is sokan küzdenek szégyenlősséggel, ezen egy fotózással lehet annyit segíteni, hogy magabiztosabb legyen a megjelenése.

 

Karácsonyi családi fotózás


Karácsonykor a családi fotózás tökéletes ajándéknak tud minősülni akár az egész rokonság számára is. Karácsonyi fotózásaink mellé egy ajándék albummal kedveskedünk, aminek a sorsát Ti döntitek el, hogy mi legyen. Meg tudjátok tartani, de akár dédi is megkaphatja a fa alatt becsomagolva.

Természetesen több album készítésére is van lehetőség, méretben, stílusban kötésben szinte csak a képzelet szabhat határt. Albumok közül partnerünktől tudtok választani, aminek a linkjét igény esetén a fotózást követően tőlünk kapjátok meg. Karácsony táján minden stúdió karácsonyi pompában tündököl, már októbertől van rá lehetőség (vigyázat! Legalább 2-3 hónappal előre foglalj időpontot, ha nem szeretnél lemaradni!), de akár a saját otthonodban is készülhetnek a meghitt, szeretetteljes képek. Gyere el egy karácsonyi családi fotózásra Budapesten!

Csomagjainkat az alábbi linken találod:

https://www.adryandgreg.com/arak