top of page

Karácsonyi fotózás, Ünnepi fotózás

Ünnep közeleg? Húsvét, Valentin-nap, Karácsony, Nőnap, Halloween,  Születésnap vagy éppen évforduló?

Ha nincs ötleted mivel lepd meg szerettedet, egy fotózás mindig jó élmény, de akár egy szép képpel a falra, vagy egy albummal magadról is nagy örömet tudsz szerezni a másiknak. Manapság rengeteg internetes ajándékbolt is van, ahol egyedi képek alapján egyedi pólókat, bögréket, kulcstartókat, mágneseket, stb. készítenek, amihez már csak egy jó fotó kell.

Jöhetsz hozzánk egyedül, vagy éppen a meglepettel is, de akár őt is küldheted, hogy egy szuper élménnyel gazdagodjon az élete.

Ha nőről van szó, egy glamour/boudoir fotózás tökéletes önbizalom növelő hatással bír, de egy portré fotózás is kihozza belőle a maximumot a teljes beauty csapat (sminkes, fodrász) igénybevételével. Minden nő megérdemli a ragyogást. De ha férfiről van szó, náluk is sokan küzdenek szégyenlősséggel, ezen egy fotózással lehet annyit segíteni, hogy magabiztosabb legyen a megjelenése.

 

Karácsonyi családi fotózás


Karácsonykor a családi fotózás tökéletes ajándéknak tud minősülni akár az egész rokonság számára is. Karácsonyi fotózásaink mellé egy ajándék albummal kedveskedünk, aminek a sorsát Ti döntitek el, hogy mi legyen. Meg tudjátok tartani, de akár dédi is megkaphatja a fa alatt becsomagolva.

Természetesen több album készítésére is van lehetőség, méretben, stílusban kötésben szinte csak a képzelet szabhat határt. Albumok közül partnerünktől tudtok választani, aminek a linkjét igény esetén a fotózást követően tőlünk kapjátok meg. Karácsony táján minden stúdió karácsonyi pompában tündököl, már októbertől van rá lehetőség (vigyázat! Legalább 2-3 hónappal előre foglalj időpontot, ha nem szeretnél lemaradni!), de akár a saját otthonodban is készülhetnek a meghitt, szeretetteljes képek. Gyere el egy karácsonyi családi fotózásra Budapesten!

Csomagjainkat itt találod:

 

Ruhavásárlás karácsonyi fotózáshoz

A karácsonyi fotózást időben szükséges lefoglalni, hogy az ünnepekre már a birtokunkban legyenek a profi fotók. Legkésőbb októberben vagy novemberben célszerű elmenni egy ilyen eseményre, hiszen a képek formázásához, retusálásukhoz is idő kell a fotós számára. A megbeszélt időpontra pontosan illik érkezni, hiszen minden bizonnyal előttünk és utánunk is lesznek résztvevők.


Hogyan lehet felkészülni egy családi, meghitt karácsonyi fotózásra?
 

Vannak stúdiók, ahol van lehetőség jelmezekből, különleges ruhákból válogatni, de több helyen jellemzően a résztvevőknek kell magukkal vinni, amiben szeretnének lenni. Ilyenkor igyekezzünk olyan darabokat választani, amelyben együtt is jól mutatnak a családtagok. Amennyiben olyan díszletet választunk, ami fehér, arany vagy éppen csillagos, akkor igyekezzünk világos ruhaneműket magunkkal vinni. A kültéri, például erdőben történő fotózáshoz ugyancsak a világosabb darabok az ideálisak, választhatunk pulcsikat, sapkákat, sálakat és a pufibb hatású dzsekiket lehetőleg kerüljük. A fekete fenyőágas díszítés sötétebb tónusokat kíván, ez lehet ünnepélyes vagy akár csillogó is. Próbáljuk meg elkerülni a feliratos, valamint az erősen mintás viseleteket. A műtermi fotózásra többféle ruhát is vihetünk, mivel itt van lehetőségünk átöltözni. A kiegészítőkről se feledkezzünk meg, viszont arra figyeljünk, hogy ne essünk túlzásba.
 

bottom of page