IMG_3730bw.jpg

SZERETNÉL EGY TESTILEG-LELKILEG FELTÖLTŐ ÉLMÉNYBEN RÉSZESÜLNI? 🤍

LEGSŰRŰBBEN FELTETT KÉRDÉSEK:

  • Nekem nincs jó alakom, ígyis készülhet rólam jó kép?

  • Én már túl idős vagyok, nekem is jól fog állni?

  • Nem vagyok fotogén, biztos lesz jó kép?

  • Ha kamerát látok, egyből befeszülök, erre van megoldás?

 

Mindezekre a válasz: IGEN! IGEN! ÉS IGEN!

AGS_3923.jpg

KI KÉSZÍTI A KÉPEKET?

Balázs Adrienn vagyok

Rengeteg nőt fotóztam már, fotós pályafutásom több, mint 10 éve alatt. Nőként tudom, mi az amire egy nőnek szüksége van, hogy szépnek lássa magát a végeredmény láttán.

Balázs Adrienn vagyok, az Adry and Greg Studio fő glamour/boudoir fotósa. Nőket főképp én fotózom, de asszisztensként férjem Balázs Gergely is elkísér, ha van rá mód. Ezt minden eseteben előre egyeztetjük.

AGS_1575_edited.jpg

SOKAN JÖTTEK HASONLÓ PROBLÉMAKKAL HOZZÁNK

Mégis olyan eredmények születtek Róluk, amit itt az oldalon látsz. Célunk, hogy mindenkiből kihozzuk a maximumot. Legyen szó molett, vékony, sportos, vagy éppen idősebb (bár tudjuk, egy nő mindig örök fiatal!) hölgyről is. Mindezt lágy, nőies energiákban, az elegáns és ❤️‍🔥🔥 képekért.

AKIK EDDIG JÁRTAK NÁLUNK

AZT MONDTÁK, HOGY ÉLETÜK EGYIK LEGJOBB ÉLÉNYE VOLT. Sosem látták magukat ennyire szépnek, már az ott készült, fényképezőgépen mutatott képek láttán elnevették, elsírták magukat. MI EZEKÉRT A PILLANATOKÉRT VAGYUNK A LEGHÁLÁSABBAK.

Akik hozzánk jönnek, legtöbben magánemberek, mindenféle modell karrier nélkül. Mivel rengeteg anyukát, elvált nőt, férjének meglepetéssel készülő, vagy éppen szingli nőt fotóztunk már, van tapasztalatunk bőven, hogy Veled is megtaláljuk a közös hangot, hogy könnyedén feloldódj kameránk előtt.

Adri minden esetben elmutogatja a pózokat, ha valami nem jó, segít, beállítja a kisujjadat is, ha arra van szükség és mindezt úgy teszi, hogy természetes hatást érjen el a képeken.

Ahogy meghoztad a döntést, felveszed velünk a kapcsolatot, mi e-mailben, vagy telefonon megkérünk rá, hogy küldj olyan képeket, amik tetszenek. Ezek alapján kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb stúdiót és megalkotjuk a koncepciót.

Küldünk át pdf filet, ami style és póz ötleteket tartalmaz (van külön molett és vékony hölgyeknek is). Néhány kiegészítőt mi is biztosítunk számodra megbeszélés alapján, nem kell kétségbe esni, ha nincs mindened.

Amennyiben szeretnél beauty csomagot is a fotózásra (erősen ajánlott), úgy sminkes/fodrászt is biztosítunk (velük Te fogsz egyeztetni minden esetben, hogy mit szeretnél és lebeszélni vele/velük az időpontot).

Ezek után pedig izgatottan készülünk együtt a fotózás napjára.

AGS_2284bw.jpg
AGS_5347bw.jpg