top of page
  • Szerző képeadrybanko

Vigyük magunkkal kis kedvenceinket is a fotózásra

Frissítve: 2021. júl. 9.

Egy fotózás óriási élményt jelent egy család számára, jellemzően még a legkisebbek is élvezik. Ráadásul nem csak kiváló fotókkal leszünk gazdagabbak, hanem felejthetetlen pillanatokkal is. A profi fotósorozat készítése akár órákig is eltarthat, de ez nagyban függ attól is, hogy pontosan milyen csomagot választunk és az mennyibe kerül. A fotózást megelőzően a szakember jellemzően leül beszélgetni a résztvevőkkel, ami azért is fontos, hogy felmérje az igényeiket és megismerje személyiségüket, így a munka is gördülékenyebben fog menni.


Rengeteg fotóstúdióban rendelkezésre áll fodrász és sminkes is, sőt számos helyen még ruhákból is válogathatunk, de természetesen a sajátjainkat is magunkkal vihetjük. A fotózás során igyekezzünk megfogadni a szakember tanácsait, hiszen ő látja, hogy mi a legelőnyösebb a számunkra.


Családtagokkal és barátokkal egyaránt kiváló program a profi fotózáson való részvétel, van ahol még a házi kedvenceinket is szívesen látják és fotózzák. A kutyák és macskák sokaknál teljes értékű családtagnak számítanak, tehát nem érdemes őket lehagyni a fotókról.


Mit vigyünk magunkkal, ha kisállattal készülünk a fotózásra?


Egy pár dologra bizony szükségünk lesz, ha kis kedvencünk is velünk tart, így teremthetjük meg számára a tökéletes komfortot. Itató tál legyen a tarsolyunkban, mivel bármikor megszomjazhat, valamint a pórázt se hagyjuk otthon, hogy levihessük egy rövid sétára, amikor dolgát is elvégezheti.


Jutalom falat szintén álljon a rendelkezésünkre, amivel megdicsérhetjük, ha jól végezte feladatát, de a kutyafekhely se maradjon le, ami a fotókon is mutatós kiegészítő lehet.



33 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Könyvek illusztrálása régen

Egy könyvben mindig is a szöveg volt a meghatározó, de napjainkban képek is kísérik a tartalmakat, ami jellemzően nem csak díszítőelem, hanem vizuálisan is megjeleníti a történéseket. Ma már az illusz

Milyen a tökéletes közösségi média profilkép?

A közösségi média felhasználókat több csoportra lehet bontani. Vannak, akik teljesen elutasítják azok használatát, akadnak olyanok, akik csendes megfigyelőként nézelődnek a tartalmak között, és van eg

Miben más termékeket fotózni és nem embereket?

A termékfotózás az, aminek hangzik, lényegében képek készítése tárgyakról, de olyan formában, hogy azok vonzóak legyenek a weboldalakon, újságokban szerepelve, hiszen így könnyebben eladhatóak a keres

bottom of page