top of page
  • adrybanko

Mivel dobhatod fel a lakásodat?

Frissítve: 2022. febr. 8.

A lakást számtalan módon feldobhatjuk, ugyanis ma már rendkívül sok különleges berendezési tárgy beszerezhető, amelyek meglehetősen mutatóssá varázsolják a helyiségeket, de arra okvetlen figyeljünk, hogy ne zsúfoljuk túl a rendelkezésre álló helyeket, polcokat. A falakat díszíthetjük festményekkel, képekkel, de a dekor tapéta is remek választásnak bizonyulhat. Napjainkban az is divat, ha a falakra betűket helyezünk, ezek akár több színben is pompázhatnak, viszont stílusában ne térjenek el jelentősen a helyiség kialakításától.

Vannak olyan ötletek is, amelyeknek megvalósítása különösebb előképzettséget nem igényel, csupán némi kreativitásra és alkotókedvre van hozzá szükség. Például egy szépen befestett üveg tökéletes mécsestartó lehet a teraszra, ami nagyban feldobja az esték hangulatát. Az efféle dolgok nem csak mutatósabbá teszik a környezetüket, hanem a lakók hangulatára is kiválóan hatnak.

Mivel tehetjük izgalmasabbá az asztalokat?

Az otthonunkban az asztalok üresen hagyva nem annyira izgalmasak, nem mellesleg, ha nincs rajtuk semmi, könnyen sérülhetnek, meg is karcolódhatnak. Napjainkban még a legegyszerűbb bútornak is megkérik az árát, így fontos, hogy óvjuk őket, hiszen a háztartásoknak az az érdekük, hogy egy adott darab élettartama minél hosszabb legyen. Éppen ezért az asztalokra (legyen szó dohányzóról vagy étkezőről) ideálisnak bizonyulhat egy szép terítő, ami lehet akár vízhatlan is, de feldobhatjuk az egészet poháralátét szettekkel is.

Különösen fontos szerepet kapnak a bútorok, berendezések, ha fotózáshoz használjuk őket díszletnek, az asztal és a terítők színe megalapozhatják a hangulatot, míg a mintás elemekkel, kiegészítőkkel játszhatunk a színkompozíciókkal.