• adrybanko

Mit csináljunk, ha a párkapcsolatunk véget ért?

Frissítve: máj 12
Amikor valami véget ér, hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy már sosem lesz jobb a helyzet. Pedig évekkel később mindig kiderül, hogy ez volt a legjobb dolog, mert ez hoz sokkal megfelelőbb embereket, élethelyzeteket a világunkba. Néha egyedüllétet, amire sokan úgy gondolnak, hogy nem jó, mert magányosak, szomorúak és depressziósok tőle. De ez nem így van.


Élet egyedül


Az egyedüllét rengeteg dologra megtanít minket, saját magunkról. Ha hajlandóak vagyunk magunkra figyelni, akkor rengeteg önismeretet szerezhetünk. Megtanulhatjuk, mi az ami minket boldoggá tesz, hogyan legyünk sikeresek önerőből, hogyan neveljük akár a gyerekeinket egyedül. Sokszor egy másik országba való költözés is felmerül opcióként. Fontos, hogy megéljük a gyászt, mert valakinek az elvesztése mindig egy időszak elmúlását jelenti. Ezt pedig le kell zárni.


Új élet, új lehetőségek


Ha vannak barátaink, velük való közös programok szervezése az egyik legjobb. De akkor se essünk kétségbe, ha éppen abban a korban vagyunk, amikor vagy a karrierjüket építik, vagy a gyerekeiket nevelik a hozzánk legközelebb állók. Manapság rengeteg dolog van, amit lehet egyedül is csinálni. Találjunk egy hobbit magunknak. Egy új dolgot tanulni mindig izgalmas. Lehet ez akár egy sport, egy művészet, vagy egy új tudás, ezek megszerzése mindig magabiztosságot ad.


Önkép átalakítása


És igen, egy fotózás is izgalmas kalandot rejthet magában. Egy jó sorozattal olyan részünket ismerhetjük meg, amit már rég elfeledtünk, vagy nem is tudtunk a létezéséről. Gondolj csak bele. Ott vagy összetörve, siratod az exed, vagy éppe