top of page
  • Szerző képeadrybanko

Párkapcsolatok elmélyítése, felfrissítése kreatív ajándékokkal

Frissítve: 2022. febr. 8.
A párkapcsolatok kihívásokkal vannak tele. Sokszor érezzük laposnak, megszokottnak, unalmasnak. Vagy éppen mások a nézeteink és ilyenkor megtörténhet, hogy többet veszekszünk a kelleténél. Ez azért van, mert akármennyire is összeillik két ember, más a múltunk, más tapasztalatokat éltünk meg életünk során. De ez nem jelenti azt, hogy örökre így marad, vagy véget kéne vetni neki. Ami ilyenkor nagy segítség, ha tudunk egymással beszélgetni, meg tudjuk mondani a másiknak, ami minket aggaszt és mélyítjük a kapcsolatot. Ezen kívül nagyon jó, ha tudunk közös programokat is szervezni, ami szintén segíti a párkapcsolatot, hogy pozitív útra terelődjön ismét. Egy jó film megnézése, egy kirándulás, egy együtt töltött nap, egy romantikus délután, mind-mind jó megoldás lehet a változásra.


Fotózás, mint új élmény?


A mai világban mindenkinek van egy kamerás telefonja, vagy egy fényképezőgépe. Amikor úgy érzitek, hogy valami változásra lenne szükség, akkor szuper ötlet lehet akár szexi képeket készíteni magadról, akár közösen pároddal, vagy éppen egy vidám, szerelmes sorozat. Mikor két ember a fényképezőgép elé kerül, nemcsak önmaguk, de a másik fél előtt is feloldódnak. Egy-egy viccesre sikerült képen sokat lehet nevetni, vagy éppen a kettőtök közti szerelmet/tüzet lehet újra meglátni a végeredményen. Rengeteg érzelem szabadul fel ilyenkor.


Különleges ajándék


Ha úgy érzed, hogy szeretnél valami különlegeset adni a párodnak, akkor akár egy profi fotóshoz is tudtok időpontot kérni. Ez még nagyobb izgalommal tud eltölteni már a készülés során is. Kiválasztani a szetteket, a frizurát, a sminket. Nemcsak saját magadat töltöd fel önbizalommal, de a figyelmeteket is egyből egy új dologra terelitek, ami akár új ötletekhez is vezethet, ezzel izgalmat hozva újra a párkapcsolatban.

Ha nőként egy szexi, fehérneműs sorozat mellett döntesz, az egyrészt rengeteget dob a nőiség megélésén, újra vonzónak érzed magad tőle és ha valaki jól érzi magát, az a másik nemnek is csábító. Másrészt viszont az ajándékozott személy is nem mindennapi élményben részesül, mikor megkapja a képeket. Ezeket akár az éjjeli szekrényre, akár a háló falára vagy éppen egy fotókönyvben is át tudod adni neki, amivel még nagyobb örömet szerzel és még intimebbé teszed mind a párkapcsolatot, mind a hálószobát. Vagy akár el is kísérheted párodat a fotózásra, így mindketten egy egyedi élménnyel gazdagodtok. De férfiként is egyre gyakoribb a szexi képek készítése, amivel ugyanezt a hatást érheted el magadnál és párodnál egyaránt.


Könnyed feloldódás


Ha úgy érzed ez neked azért sok lenne, szégyellős vagy, vagy éppen a pároddal még, vagy már nem olyan intim a kapcsolatotok, nem érzed ennyire formában magad, akkor egy kis laza közös fotózás is nagyszerű élményben részesíthet. Ha jó idő van, egy kis ruhában a mezőn, vagy éppen a városban fagyizva készült közös képekre visszatekintve bármikor mosolyt csal az arcotokra. De akár egy esős délután, vagy hidegben/hóban összebújós képek is nagy sikert arathatnak. A lehetőségeknek végtelen a tárháza, legyen szó akár egy stúdiós akár egy kinti fotózásról. Vagy éppen a saját otthonodban szeretnél meghitt pillanatokat megörökítettni? Erre is van lehetőség.
28 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Könyvek illusztrálása régen

Egy könyvben mindig is a szöveg volt a meghatározó, de napjainkban képek is kísérik a tartalmakat, ami jellemzően nem csak díszítőelem, hanem vizuálisan is megjeleníti a történéseket. Ma már az illusz

Comments


bottom of page